Kolay ve hızlı bir şekilde kurumasından dolayı kullanıcı dostu olan Primus Serisi hastane üniformaları; sağlık çalışanlarının zor anlarında da en yakın yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

Çabuk Kuruyan Medikal Üniforma

Primus Serisi medikal üniforma ürünleri çabuk kuruma özelliği sayesinde gerek yıkama arkasında, gerek sıvı dökülmesi sonrasında gerekse terleme gibi durumlarda büyük avantaj sağlamaktadır.

Scrubs Nasıl Çabuk Kuruyor

Primus Serisi doktor üniforması ve hemşire forması hastane üniformaları modelleri hava akımına ideal ölçüde imkan sağlayan dikiş yapısı ve poliviskon elyaf bileşimi sayesinde çabuk kuruma özelliğine sahiptir. Böylece örneğin, iş çıkışı üniformasını yıkayan ve ertesi güne hazır olmasını isteyen değerli sağlık çalışanları için büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Benzer şekilde, Primus Serisi scrubs giyen ve mesai saatleri içerisinde üzerine çay, kola ve benzeri içecekler veya sair sıvılar döken sağlık çalışanlarının stres yapmasına gerek yoktur. Çünkü üniformaları kısa bir zaman dilimi içerisinde eski haline dönecek, hızlıca kuruyacaktır.

 

Primus Serisi medikal üniforma ürünlerinin kumaşları hızlıca kurumaktadır.

Sıvı ile teması sonrasında hızlıca kuruyan scrubs.