Diş hekimlerinin medikal üniforma tercihleri; mesleklerini icra ederken onların konforlarını üst seviyeye çıkarabilecek, doğrultusunda da performanslarını arttırabilecek önemli bir karar aşamasıdır.

Diş Hekimi için En İyi Medikal Üniforma

Medikal üniformalar, sağlık çalışanları için oldukça önemli birer yol arkadaşı sayılmaktadır. Sonuçta günlerinin büyük bölümlerini scrubs içerisinde geçirmektedirler. Bu bakımdan üniforma satın alım kararı yadsınamayacak derecede önemli bir karardır. Bu doğrultuda: Doktorların, hemşirelerin, veterinerlerin ve diş hekimlerinin üniforma tercihleri ihtiyaçlarına göre birbirlerinden farklılaşabilmektedir.

Diş Hekimlerine En Uygun Doktor Üniforması

Diş hekimleri, mesleki faaliyetleri gereği hareket etmeksizin uzun süre sabit kalabilmekte olsalar dahi; sürekli olarak kollarını kaldırmak zorunda kalabilmekte ve bu pozisyonda uzun süre gerekli müdahaleleri gerçekleştirebilmektedirler. Bu bakımdan, tercih etmeleri önerilen üniformalar, likralı üniforma ve benzeri esnek yapıya sahip olan üniformalardır.

Scrubs modelleri arasından alanlarına en uygun üniformayı seçebilmek için esneklik özelliğini göz ardı etmemeleri gerektiği gibi; sıkça kullandıkları objeleri de formaları üzerinde rahatlıkla konumlandırabilecekleri ve taşıyabilecekleri modellere yönelmeleri önerilmektedir. Bu açıdan, tercih edecekleri üniformaların cep modelleri (tarzları), konumları ve boyutları da önemlidir diyebiliriz. Kanguru cep üniforma tercihinin yapılması halinde, büyük-küçük demeksizin; sıkça kullandıkları eşyaları taşıyabileceklerdir. Yine kanguru cep üniforma üstünün, alt üniforma ürününde bulunan cepler sayesinde de müdahalelerinde kilit rol oynayan çeşitli objeleri konumlandırabileceklerdir.

Diş hekimlerinin konforlu hareket edebilmesini sağlayan medikal üniforma