Medikal Üniforma - Rahatlık ve Şıklık bir arada | Moleuniform

Medikal Üniforma (Scrubs) da Fiyat Performans

RAHAT ÜNİFORMA

Sağlık sektöründe dinamik olmak oldukça önemlidir. Dinamizmin sağlanabilmesi için birçok farklı faktör bulunsa dahi, üniforma ideal hareketlilik seviyesine ve hareket açılarına ulaşılabilmesi için oldukça önemlidir. İdeal hareket açısına ulaşılamamasından kaynaklı olarak en uygun vücut mekanikleri kullanılamamakta ve bunun sonucunda da bel zedelenmeleri ve sair iskelet sistemi sorunları meydana gelebilmektedir. Özellikle hastaların hareket ettirilmeleri, kaldırılmaları gibi aksiyonlarda hemşireler oldukça dikkatli olmalıdır. Her ne kadar dikkat edilse dahi giyilen üniformaların yeterli elastikiyete sahip olmamaları durumunda posturün rahat bir şekilde yapılacak harekete elverişli hale getirilememesinden kaynaklı olarak belirli süreler devam eden ve hareket özgürlüğünü etkileyen sağlık sorunlarıyla karşılaşılabilmektedir.

Konfor için elastikiyet

Giyim sektöründe konforun, ideal elastikiyetin sağlanabilmesine yönelik kullanılan tekniklerden birisi ürün bileşimine elastan lifleri katılmasıdır. Birçok firma ideal elastan karışım oranının ortaya konulması adına sürekli olarak araştırmalar ve bu doğrultuda çeşitli denemeler yapmaktadırlar. Elastan liflerinin diğer bileşenlerle uygun bir teknik kapsamında kullanılmaması gibi durumlarda kalıcı uzamalar meydana gelebilmektedir. Ürünün ilk günkü duruşunu koruyabilmesi amacıyla uygun örgü tiplerinin kullanılması önemlidir. Örneğin taraktaki çözgü ipliklerinin sayılarının arttırılmasıyla beraber kalıcı uzama sorununun önüne geçilebilmektedir. Hemşire üniforma ve doktor üniforma tercihlerinde bu konuya dikkat edilmesi gerekmektedir.


Moleuniform Rahatlığı


Hemşire formaları ve doktor formaları konusunda şıklığı ve rahatlığı aynı anda sunduğumuz üniforma serilerimizin kumaş bileşenlerini özenle seçmekteyiz. Fiziksel aktivitelerinizin sınırlarını genişletecek scrubs forma  ve medikal üniforma ürünlerimizle beraber büyük bir kolaylığa kavuşacaksınız.


Daha fazla bilgi için; https://moleuniform.com adresinden faydalanabilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.