Üzerinde Lale cep detayı bulunan Primus Serisi medikal üniforma

Medikal Üniformada Lale Detayı Modası

Sağlık çalışanları için scrubs formaların rahatlık ve kullanışlılık gibi özellikler kadar modern tasarım çizgilerine sahip olması da önemlidir. Scrubs içerisindeyken neredeyse tüm günlerini geçiren sağlık kahramanları; gün boyunca bakımlı ve hoş görünüme sahip olmak istemektedirler. Moleuniform Lale cep detaylı hastane üniformaları sayesinde kadın doktorlar, hemşireler, veterinerler ve sair mesleki grup üyeleri için gün boyu korunan şık görünüme ulaşmak kolaylaştı diyebiliriz.

 

Üniformayı Farklı Kılan Özel Detaylar

Her bakımdan kaliteli bir üniforma: Özel kumaşından, kumaşların birleştirilme şeklinden (özel dokunuşlardan), birleşecek kumaşların kalıplandırılmasından (özel tasarımsal şekiller) ve daha birçok diğer farklı kılıcı özelliklerden meydana gelmektedir. 

Lale cep detayı da Primus Serisi medikal üniformaları diğer üniformalardan ayıran başlıca özelliklerden birisidir. Kumaş, işçilik ve benzeri konularda hali hazırda kalitesi bilinen ve kendisini bu açılardan ispatlamış olan Primus Serisi hastane formaları estetik açıdan da kendisini zirveye taşımış durumdadır diyebiliriz.