Moleuniform Primus Serisini Neden Satın Almalısınız

Moleuniform Primus Serisini Neden Satın Almalısınız

Sağlık çalışanları meslekleri gereği neredeyse günün her anında hareketli olabilen bireylerdir. Bu yüzden giyindikleri üniformalar, günlerinin kalitesini etkileyen en büyük unsurlardan birisidir. Tercih edilen Scrubs modellerinin hareket kolaylığı sağlayan bir yapıda olması kullanım kolaylığı sağlaması açısından büyük avantajlar sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, üniformanın likralı üniforma olması, kullanım ömrünün yüksek olması da ten hissiyatının uzun dönemler boyunca ilk günkü gibi kalmasını ve maddi açıdan da tasarruf edilmesine katkı sağlamaktadır.

Primus serisinin kumaş bileşiminde %95 polyviscon ve %5 elestan bulunması sonucunda tende daha güzel bir hissiyat elde edilebildiği, daha konforlu olduğu gibi; uzun yıllar memnuniyetle kullanılabilen, dayanıklı üniformalar üretilebilmektedir.  

Üniformanın Sağlık İletişiminde Payı

Kıyafet, insanlar arasındaki davranışları, ilişkileri etkileyebilme gücüne sahip bir unsurdur. Aynı zamanda hemşire, doktor, polis veya itfaiyeci gibi belirli meslek gruplarının ayırt edilmesini sağlar. Aynı meslek grubunda olan kişiler de meslektaşlarıyla aynı konseptte kıyafetler, hemşire üniforması, doktor üniforması giymekte ve bu vasıtayla hem kendi aralarında hem de iletişimde oldukları üçüncü kişilerle etkileşimleri sırasında kendilerini gösterme ve sessiz bildirim yapılması yoluyla tanıtıcı bir simge barındırmış olmaktadırlar.

İletişimin, özellikle de sağlık gibi keskin çizgileri olan alanlarda iki taraf içinde daha tatmin edici olması için gereken bazı stratejiler mevcuttur. Kurulan cümlelerin yapıları, jest-mimik ve empati gibi doğrudan iletişim temelli olan stratejilerin yanı sıra; yapılan araştırmaların gösterdiği üzere, tercih edilen üniformalarla da diyaloglara güç katılması mümkün hale gelmektedir.