Ekstra esnek, ekstra konforlu medikal üniforma

Primus Serisi | Likralı Üniforma Avantajları

Elastan veya Spandex olarak da adlandırılan Likra liflerinin kullanılması sayesinde üniformalar ihtiyaç olduğu zamanlarda vücut uzuvları ile eş zamanlı olarak, esnemekte; uzamaktadır. Kumaşta meydana gelen bu esneme ile çalışanlar; konfordan ödün vermeksizin hareketlerini kolayca yapabilmektedir.

Medikal Üniforma ve Esneklik

Sağlık çalışanlarının ihtiyaçlarına göre, ki bu ihtiyaçlar alandan alana değişebilmektedir; tasarlanmış, dikilmiş, kumaş tercihi yapılmış olan scrubs formalar üretilebilmektedir. Bu optimizasyonlar, hali hazırda segmente edilmiş ürün grupları arasından kişi tercihine göre doğrudan tercih edilebildiği gibi; özel durumların varlığı halinde üretici ile iletişime geçilmesi vasıtasıyla ekstra talepler de karşılanabilmektedir. Bu sayede doktorlar, doktor üniforması; hemşireler, hemşire forması; veyahut veterinerler, veteriner formalarını kendilerine özel olarak optimize edilmiş şekilde sipariş verebilmekte ve büyük bir kullanım kolaylığı elde edebilmektedirler.

Öyle ki, tenis sporu ile ilgilenen bir sağlık çalışanının; tenis kıyafetlerini evde unutması durumunda dahi işe yarayabilen ekstra esnek ve ekstra konforlu üniformalar üretilebilmesi mümkündür.

Üst düzey esnekliği ile primus serisi ve secundus serisi scrubslar; zorlu hareketlerle başa çıkmanız sırasında iyi bir yol arkadaşınız olur.