Bir üniformadan daha ötesi... Primus serisi, bir sağlıkçının her an yanında taşımak isteyebileceği bir yol arkadaşıdır. Scrubs modelleri arasında Primus serisinin kanguru cep üniforma modeli ile daha şık olun.

Taekwondo Kıyafetini Evde Unutan Sağlık Çalışanının Hikayesi

İş çıkışlarında, haftada 2 gün, hobi olarak edindiği taekwondo sporunu yapan bir sağlık çalışanının ilginç hikayesini aktardık...

Esnek Hareketler

Öykü, çocukluk yıllarında fazla kilolarından yakınan; gençlik yıllarında hobi edindiği spor ile kilolarından kurtulup hayalindeki fit vücuda kavuşan genç bir kadındır. 27 yaşında olan Öykü, sağlık ocağında hemşire olarak görev yapmaktadır ve iş çıkışlarında haftada 2 gün taekwondo kursuna gitmektedir. 

Bir gün, iş çıkışında; her zamanki gibi mutlu bir şekilde kurs salona giden Öykü, spor önlüğünü yanına almadığını fark eder. Anlık olarak ne yapacağını şaşırsa dahi, çantasını karıştırırken; hastane üniformaları olarak kullandığı scrubs forma eline denk gelir. Başka çaresi olmayan Öykü, hemşire forması nı çantasından çıkarır, giyer ve salona geçer.

Hocası şaşırmıştır. Durumu dinledikten sonra gülümser ve daha önceden bir doktor öğrencisinin de aynı durumla karşılaştığını; ancak onun böyle bir çözüm üretemediğini söyler. Üniformaya dokunan, inceleyen hoca; esnek hareketler için elverişli olduğunu görür ve önceki olaydaki doktorun da doktor üniforması böyle olsa idi o da giyebilirdi diye düşünür.

Primus serisi sayesinde bilinenlerin, standartların ötesinde hareketler yapılmasına elverişli olan formalar giyilebilmektedir. Bu formalar sağlık çalışanlarının sadece iş yaşamlarında değil, her anlarında onların işini kolaylaştıran birer yol arkadaşıdır. Ayrıca kanguru cep üniforma üniforma stili sayesinde; gençlerin de severek giydiği bir üründür.

 

Kanguru cep üniforma ile her an genç, her an dinamik sağlık çalışanları