Ferah Tutan Scrubs

Toplu Taşımada Nefes Almak - Medikal Üniforma Konforu

Bilindiği gibi özellikle rush-hour olarak nitelendirilen herkesin işe gittiği ve işten döndüğü zaman dilimlerinde; üniformalar ile toplu taşımada ulaşım gerçekleştirmeye çalışmak sağlık kahramanlarını zorlayabilmektedir. Primus Serisi ile beraber bu psikolojik baskının önüne geçmek mümkündür.

Nefes Alan Scrubs

Nano teknolojinin ve özel dikim tekniklerinin bir araya getirilmesi sonucunda özenle üretilen özel üniformalar sayesinde; sağlık çalışanlarının ferah kalmaları sağlanabilmektedir.

Gerek doktor üniforması gerekse hemşire üniforması üretiminde, firmalar standartların dışına çıkmak istememekte ve üniforma fiyatları konusunda çekiciliklerini korumak için üretim sırasında scrubs rahatlığınu ve sair özelliklerini göz ardı edebilmektedirler. Oysa ki özellikle giyim sektörü markalarının başarının ölçülmesi için kullanılan ürün parametreleri arasında rahatlık, kullanım ömrü ve benzeri kullanışlılık unsurları yer almaktadır.

Primus Serisi ile Sürdürülebilir Konfor

Üniforma sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin son çıktıları bazen kullanıcıların tam istediği etkiyi gösterebiliyor olsa da; kullanıcının tatmin olmasını sağlayan bu etki kısa sürebilmektedir. Çünkü ürünü başarılı yapan özelliklerin ömrünün uzun olması gerekmektedir. Yukarıda bahsi geçen açılardan ötürü kullanıcı dostu olmasından kaynaklı olarak Primus Serisi değerli sağlık kahramanlarına severek hizmet vermeye devam eden bir markanın başarılı bir segmenti olarak karşımıza çıkmaktadır.