Likralı üniforma sayesinde sağlık çalışanları daha rahat ediyor.

FTR Uzmanı için Medikal Üniforma Önemi

Doktor üniforması farklı tıbbi alanlarda farklı önemlere sahip olabilmektedir. Farklı özellikleriyle karşımıza çıkan scrubs ürünleri birçok farklı açıdan değerli sağlık çalışanlarının işlerini kolaylaştırmaktadır. Bu bağlamda Moleuniform ürünleri ile farklı talepler karşılanabilmektedir.

FTR Hekimi için Likralı Üniforma

Fizik tedavi ve rehabilitasyon hekimleri, hastaları muayene ederken; esneklik gerektiren hareketler yapmak zorunda kalmaktadır. Örneğin halk arasında bel açma olarak nitelendirilen ve tutulmuş, kilitlenmiş belin normale döndürülmesini sağlayan hareket gerçekleştirilirken; şikayeti olan hasta yan dönüp sabit kalırken, doktor bir hastanın belini tutarak kalçadan ittirme, çektirme hareketleri yapmaktadır. Doğal olarak sedye veya uygun hasta yatağı üzerinde bulunan kişiye ulaşabilmek ve bu hareketleri yaptırabilmek için doktorun uzanması, esnemesi gerekmektedir. Bu bağlamda, bu gibi esneklik gerektiren hareketleri yaparken; doktor üzerindeki medikal elbiseler önem arz etmektedir. Likralı bir forma ile bu tarz hareketler daha rahat yerine getirilebilmektedir.

İçerisinde esneme hareketleri yapılmasına imkan tanıyan medikal üniformalar sayesinde sağlık çalışanları daha rahat hareket edebiliyor.