Yukarıdaki fotoğrafta medikal üniforma altının lastik paça olma şekli gösterilirken; aşağıdaki fotoğrafta ise düz paçalı scrubs altı görseli yer almaktadır.

Kişiselleştirilen Scrubs | Lastikli Paça & Düz Paça

Moleuniform ailesi olarak müşterilerimizin taleplerine değer veriyor ve ürün kişiselleştirmeleri konusunda çeşitli destekler sunuyoruz. Örneğin kişiye özel nakış işleme yapmakta ve paça şekli tercihlerine uygun paça boyu ile medikal üniforma üretimleri gerçekleştirmekteyiz. Scrubs modelleri arasında talep edilen model baz alınarak üst beden boyu uzatması gibi ek hizmetlerimiz de mevcuttur.

Likralı Üniforma için Paça Özelleştirmesi

Primus ve Secundus serisi ürünler likra özelliği gösteren elastanlı bir kumaşa sahiptir. Bu sayede konfordan ödün vermeksizin kullanım yapılmasına olanak sağlar. Bunun yanı sıra yukarıda bahsini ettiğimiz şekilde paça özelleştirmeleri yapılarak; konforun yanı sıra farklı kullanım tercihlerine göre farklı stiller de yakalanabilmektedir.

Lastikli paça hastane üniformaları sayesinde Jogger modeli ile ameliyathane kullanımı için de elverişli hale gelebilen doktor üniforma ürünleri; modern tasarım çizgileri ile buluşan lastikli paça modeli ile günlük kullanımda da tercih edilen modern bir giyim eşyası haline gelmektedir.

Düz paça üniforma sayesinde ise medikal üniforma alt ürününün paçaları tercih edilen paça boyu uzunluğuna göre ayakkabıların üzerine düşecek şekilde üretilebilmektedir. Bu sayede rahat bir pantolon veya eşofman görüntüsüne sahip olan üniformalar; kullanıcının kendisi için de dışarıdan görenler için de şık ve tertipli bir görünüm sunabilmektedir.

Lastikli paça ve düz paça seçeneklerine ilave olarak overloklu işlemsiz paça seçeneği de mevcuttur. Overloklu işlemsiz paça seçeneği seçilmesine müteakiben üretilen medikal üniformaların paça boyları belirli bir uzunluğa göre sabitlenmekte olup (*Farklı seriler için farklı uzunluk ölçüleri bulunmaktadır.) paça bölümü işlem görmeksizin; overlok yapılarak bitirilip gönderilmektedir. Bu paça şekli tercihi sayesinde; ürün müşterilimizin ellerine ulaştıktan sonra kendi arzularına göre paça boyu ve paça şekillerini dışarıda kendileri ayarlatabilmektedir.

"Kişiselleştirilen Scrubs" yazı serimizin devamında farklı ürün kişiselleştirmelerine de değineceğiz.

Saygılarımızla.