Kişiye özel nakış işleme ile özelleştirilebilen kaliteli medikal üniformalar.

Kişiselleştirilen Scrubs | Nakışlı Medikal Üniforma

Scrubs modelleri üzerinde yapılan kişiselleştirmeler sayesinde kullanıcılar pek çok avantaj elde edebilmektedir. Paça şekli ve paça boyu optimizasyonu, kişiye özel nakış işlemi ve benzeri ürün kişiselleştirmeleri; yapılabilen bazı özelleştirmelerdir.

Scrubs & Özel Nakış

Üniformalar üzerinde özel makineler ile gerçekleştirilen özel nakış işleme hizmeti sayesinde üniforma kullanıcıları bazı önemli avantajlar elde edebilmektedir. Yaka kartından sıkılan veya göze daha hoş gelen özel isimler nakşettirmek isteyen veya kurumunun logosunu nakış olarak üniforma üzerinde görmek isteyen üniforma kullanıcıları özel nakış hizmeti sayesinde arzu ettikleri hizmete ulaşmaktadır.

Yazı tipi, yazı puntosu, yazı konumlandırılması gibi özel talepler doğrultusunda da kullanıcı talepleri baz alınarak gerçekleştirilen ürün özelleştirmeleri gerçekleştirilmesi sayesinde kullanıcılar, üzerlerinde tamamen kendilerine özel ürünler taşıyabilmektedirler.

Özel Nakış Talebi'ne örnek metinler:

  • Prof. Dr. Mole
  • Nöroloji Uzmanı John Moley
  • (Üst Yazı)            Maxillofacial Expert
    (Alt Yazı)       Prof. Dr. Moley John Kurtaran;

gibi nakış işlemeler talep edilebilmektedir.

Yukarıdaki örneklerde olduğu gibi talep edilecek nakış düz yazı şeklinde olabileceği gibi tüketicinin çalışmakta olduğu kurum veya kuruluşun logosu da üniformalar üzerine özel nakış işleme yöntemleri ile nakşedilebilmektedir. Böylece üniforma üzerinde logo bulunmasını şart koşan kurumlarda çalışan personeller de rahatlıkla kurumun önerdiği üniforma dışında; Moleuniform medikal üniformaları gibi profesyonel markalardan da medikal üniforma satın alabilmekte ve uzun ömürlü şekilde kullanabilmektedir.

Bir sonraki Kişiselleştirilen Scrubs blog serimizde ise sipariş edilen üst ürün boyunun uzatılması optimizasyonundan bahsedeceğiz.

Saygılarımızla.