Bej renk medikal üniforma giyen sağlık çalışanı, hemşire, doktor.

Kişiselleştirilen Scrubs | Kişiye Özel Kalıplandırma

Kişiye Özel Medikal Üniforma

Scrubs modelleri arasında gerçekleştirilen model tercihleri dahi oldukça zorken; doğru bedenin seçiminin yapılması da sağlık çalışanları için kafa karıştırıcı olabilmektedir.


Markadan markaya değişen beden skalaları, üniforma bedenlerinin göğüs, basen, bel ve benzeri ölçülerinde var olan farklılıklar; bu farklılıkların kullanıcı vücut ölçüleri ile eş değer olamaması gibi nedenler sağlık çalışanları için büyük dezavantajlar olarak karşımıza çıkmaktadır.


Konu kaliteli hizmet olunca medikal üniforma alanında akla gelen ilk markalardan birisi olan Moleuniform markası sağlık çalışanlarına büyük kolaylıklar sunmaya devam etmektedir. Kullanıcı beden ölçüleri alınarak veya emsal teşkil edebilecek olan kıyafetler baz alınarak; kişilerin istedikleri model çerçevesinde geliştirilen ve tamamen kişiye özel olan kalıplar sayesinde bu beden bana olur mu olmaz mı sorunları ortadan kalkmaktadır.


Üniformada yapılan kişiye özel kalıplandırma ve üretim optimizasyonu; üretimini gerçekleştirdiğimiz tüm scrubs modelleri için geçerli olup; doktor üniforması konusundaki tecrübelerimizi siz değerli sağlık çalışanları için kullanmaya devam etmekteyiz.


Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdiklerinizle beraber geçirebileceğiniz güzel günler dileriz.


Saygılarımızla.