Üst ürün boyu uzatılabilen Scrubs modelleri sayesinde kullanıcılar için ek avantajlar elde edilebilmektedir.

Kişiselleştirilen Scrubs | Üst Boy Uzatma

Özellikle kadınlar için oldukça önemli noktalardan biri haline gelebilen üst üniformanın boy uzunluğu; talep edilmesi halinde uzatılarak kullanıcıya göre kişiselleştirilebilmektedir. 

Üniforma Üst Boyu Uzatımı

Medikal üniformalarımız üzerinde üst beden boyu uzatımı talebi oluşturmadan önce; seçmek istediğiniz ürün veya ürünlerin ayrıntılı beden tablolarına göz atılmasını önermekteyiz. Bu sayede hali hazırda kullandığınız medikal üniforma ürünleri ile veya diğer üst giyim eşyalarınız ile ayrıntılı beden tablosu üzerindeki ölçüleri kolayca kıyas yapabilirsiniz ve en doğru karara ulaşılmasına destek olur.

Üniforma üst ürününde beden boyu uzaması, ceplerin konumlarını aşağıya kaydırmamaktadır. Ürün görsellerinde yer alan cep konumları sabit kalmakla beraber; üniforma üstünün alt ceplerinin altından özel kalıplama, kesim ve dikim gerçekleştirilmekte ve boy ilavesi bu şekilde tamamlanmaktadır.

Yukarıda da bahsi edildiği gibi özellikle kadın doktorlar, hemşireler, veteriner hekimler ve benzeri personeller için üniformanın üst beden boyunun uzaması oldukça önemli olabilmektedir. Sonuçta günlük koşturmaları ve mesleki uğraşları sırasında pek çok kez eğilip kalkılmakta veya üniformanın kullanıcı üzerinde sabit kalması çok zor olan hareketler yapılabilmektedir. Bu gibi durumlarda kullanıcı konforunun düşmemesi ve yapılan işe olan odağın bozulmaması için üst üniforma boyunda yapılacak uzatmalar önemli bir destek teşkil edebilmektedir. 

Üniformada yapılan üst beden boyunun uzatılması optimizasyonu üretimini gerçekleştirdiğimiz tüm scrubs modelleri için geçerli olup; doktor üniforması konusundaki tecrübelerimizi siz değerli sağlık çalışanları için kullanmaya devam etmekteyiz.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdiklerinizle beraber geçirebileceğiniz güzel günler dileriz.

Saygılarımızla.