Kanguru Cep Üniforma ile daha şık, daha rahat, daha kullanışlı medikal üniformalar Primus Serisi segmenti ile değerli sağlık çalışanlarına sunulmaktadır.

Medikal Üniformada Cebin Önemi ve Kanguru Cep Üniforma

Büyük bir kullanım kolaylığı sunmasından dolayı neredeyse tüm kıyafetlerde, çeşitli yerlerde cep konumlandırılması yapılmaktadır. Gündelik kullanım giysilerinde olduğu gibi medikal üniforma giyiminde de cep oldukça önemlidir. Sağlık çalışanları zaman zaman kalemlerini, bazen de uzmanlık alanlarına bağlı olarak çeşitli sair tıbbi objeler taşımak zorunda kalmaktadır; bunların taşınması sırasında scrubs cepleri önemli bir kolaylık sağlamaktadır.

SCRUBS CEPLERİ

Gerek Primus Serisi hastane üniformaları gerekse Secundus Serisi medikal üniformalar; sağlık çalışanlarına kullanım kolaylığı sağlanması amacıyla en ideal bölgelerde konumlandırılmıştır. Konumlandırmadaki spesifik alan tercihlerinin yanı sıra özenle tasarlanmış, modern çizgilere sahip cep görünümleri ile beraber alışılmışın ötesine ulaşılmıştır. Bu bağlamda doktor üniforma, hemşire forması, paramedik ve veteriner üniforma ürünleri değerli sağlık çalışanlarını memnun etmeye yöneliktir.

Kanguru Cep Üniforma

Yoğun olarak genç sağlık çalışanları tarafından, üniforma üzerinde bulunan çizgilerin ve eklentilerin modern olması talebi bulunmaktadır. Bu taleplerin karşılanabilmesi amacıyla Primus Serisi ile beraber kanguru cepli scrubslar tasarlanmış ve değerli sağlık çalışanlarına sunulmuştur.

Kanguru Cep Üniforma rahatlığını Primus Serisi hastane üniformaları ile keşfedin.