Ter izini hızlıca ortadan kaldıran medikal üniformalar sayesinde özgürce hareket edebilirsiniz.

Primus Serisi | Deodoranta İhtiyacınız Kalmasın

Bilindiği üzere, insanlık hali; herkes ter atmaktadır. Gündelik koşuşturmalar sırasında terleme kaynaklı elbiselerde oluşan izlerden dolayı bazı sıkıntılarla yüzleşmek zorunda kalınabilmektedir. Bu yüzden özellikle sıcak günlerde tercih edilecek kıyafetlerin kişi sağlığı için teri hızlı atmaya elverişli olması gerektiği gibi; ter izi yapmaması da oldukça önemlidir.

Ter İzi Yapmayan Scrubs

Belirtmeliyiz ki herhangi bir sıvı girişi veya çıkışı kaynaklı kumaş üzerinde iz olmaması durumu imkansıza yakındır. Ancak hızlı kuruma ve kuruma ardından iz kalmaması gibi olanaklar mevcuttur. Primus serisi medikal üniforma kumaşları sayesinde sağlık çalışanları bu konuda büyük bir avantaj elde edebilmektedirler.

Meslekleri gereği sürekli aktif olmaları ve hatta zaman zaman yoğun koşuşturmaları olan ve meslekleri gereği sürekli olarak birebir iletişime geçmek zorunda olan değerli sağlık çalışanlarının; hem kendilerini rahat hissetmeleri, hem de iletişimleri sırasında negatif etkiler oluşturmalarının önüne geçilebilmesi tercih edilen scrubs forma kumaşı sayesinde sağlanabilmektedir.

Ter tutulumunu en aza indiren kumaş yapısı sayesinde Primus Serisi üniformalarla rahatça hareket edin.