Kırışmaya Dayanıklı Üniforma - Primus Serisi

Kırışmaya Dayanıklı Üniforma - Primus Serisi

Gerek doktorlar için gerek hemşireler ve ebeler için üniformanın kırışık olmaması oldukça önemlidir. Kırışmaya dayanıklı olan scrubs formalar sayesinde tertipli dış görünüm korunabilmekte ve kullananların kendilerini daha iyi hissetmesi sağlanabilmektedir. 

Medikal Üniforma için Elyaf Cinsinin Önemi

Sağlık alanında çalışan kişilere yönelik üretilen üniformalar kullanılan kumaş ve dikim yöntemlerine göre farklı özellikler gösterebilmektedir. Kullanılan kumaş üretiminde kullanılan elyaf bileşimlerine göre; ürünün kırışmaya karşı dayanıklılığı artabilmektedir. Eğer kullanıcının tercihi formasının kolay kırışmamasına yönelik olacak ise, poliviskon ve elestan içerikli üniformalar işe yarayabilecektir.

Primus Serisi Doktor Üniforma ve Hemşire Üniforma Avantajları

Primus serisi ürünlerinde kullanılan elyaf bileşenlerinin ideal yoğunluklarla bir araya getirilmiş olması sayesinde kırışmaya karşı dayanıklı hastane üniformaları ortaya çıkarılabilmektedir. İşe giderken çanta içerisinde, iş yeri dolaplarında konumlandırılmaları sırasında ve gün içi faaliyetleri sırasında sağlık çalışanlarının üzerinde iken; doğal duruş bütünlüğünü koruyabilen Primus Serisi ürünleri ile tertipli görüntü bozulmadan rahatça ürün kullanımı gerçekleştirilebilmektedir.

 

Kırışmaya karşı dayanıklı yapısı sayesinde tertipli görüntü bütünlüğünün korunmasına olanak sağlayan medikal üniforma